Algemene voorwaarden Makedogz.nl

1. Bestellingen
1.1 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
1.2 bestellingen doet u door een ingevuld bestelformulier samen met het benodigde haar aan ons op te sturen, naar het op het bestelformulier genoemde adres.
1.3 Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, emailadres, afleveradres en factuuradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
1.4 Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. MakeDogz zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


2. Betaling en levering

2.1 Als uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een mail met daarin de online factuur en verzoek tot betaling, als uw betaling voldaan is word het sieraad verzonden.
2.2 Al onze leveringen worden bezorgd door TNT-Post. De verpakkings-, verzend- en behandelingskosten voor een bestelling binnen Nederland zijn standaard € 4,50
2.3 Wilt u uw sieraad aangetekend ontvangen, bedragen de verzendkosten € 9.50
2.4 Bij verzending naar buiten Nederland, binnen Europa word een toeslag van € 3.70 gerekend.
2.5 Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.
2.6 De door MakeDogz opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.


3. Prijzen

3.1 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is MakeDogz bevoegd de op de internetsite vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
3.2 Alle prijzen zijn inclusief kosten van verpakking en BTW, exclusief kosten van verzending en verzendverpakking, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
3.3 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van zetfouten. Voor de gevolgen van zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.4 Voor afwijkende modellen, de zogenaamde specials, wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt.

 

4. Garantie
4.1 MakeDogz geeft op elk sieraad de wettelijke 1/2 jaar garantie.
4.2 De garantie omvat fabricage- en of materiaalfouten.
4.3 Garantieaanspraken kunnen alleen binnen 14 dagen na ontdekking van het gebrek schriftelijk of per email bij MakeDogz worden ingediend en wel met een korte omschrijving van het gebrek. De garantiebepaling word gedaan door werknemers van MakeDogz.
4.4 Deze garantie is niet van toepassing indien: u wijzigingen aan het sieraad heeft aangebracht; sprake is van gebreken die ontstaan zijn door opzet of grove onachtzaamheid; De opgegeven maatgeving niet juist is; MakeDogz niet (tijdig) in de gelegenheid is gesteld voor onderzoek van de klacht en het eventueel herstellen van het gebrek.
4.5 De gebruikte materialen van de sieraden zijn gemaakt van een zilverlegering. Er kunnen verkleuringen ontstaan door blootstelling aan chemicalieen. Let op met parfum, zepen, shampoo’s en schoonmaakmiddelen. Ook kan de zuurgraad van de huid voor verkleuringen zorgen, dit is echter persoonsgebonden.
4.6 Makedogz staat ingeschreven bij de KvK onder handelsnummer 17282542

color
https://makedogz.nl/wp-content/themes/maple/
https://makedogz.nl/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/makedogz.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
on

Bel ons