Hondenhaar sieraad bestellen?

Heel eenvoudig en snel

Bepaal de afmeting

Alle sieraden worden uiteraard op maat gemaakt. Voor de afmeting van een armband kunt u een goed passende armband nameten voor de juiste maat of u kunt uw polsomtrek meten en hier 1 a 2 centimeter bij optellen. Voor de ringmaat kunt u een goed passende ring (laten) nameten voor de juiste maat, of desnoods een oude ring meesturen met uw bestelling. Wij sturen deze uiteraard mee retour.

Verzamel haar of materiaal

Bij voorkeur werken wij met haren uit de boven vacht, of uit de staartpunt. Waar u precies knipt maakt niet zoveel uit, U kunt rekening houden met de kleur of de lengte. Langere haren kunnen wij vlechten, maar ook korte haartjes kunnen wij los verwerken in een sieraad.

Download en verstuur bestelformulier

Als u 1 van onze sieraden wilt bestellen, kunt u het bestelformulier van deze site downloaden en uitprinten. Vul deze in en stuur dit samen met een pluk staarthaar naar het genoemde adres. Vergeet niet de gewenste lengte van het sieraad te vermelden. Hieronder kunt u het bestelformulier downloaden. Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier lezen.

En wat er dan gebeurd?

Als het haar bij ons binnen komt ontvangt u een bevestigingsmail, en gaan wij het sieraad in productie nemen. Als het sieraad klaar is ontvangt u van ons wederom een mailtje, met verzoek tot betaling. Zodra de betaling ontvangen is, word het sieraad u direct toegestuurd.

Let op !!!
Onze ontvangstbevestiging kunt u binnen enkele dagen nadat u het haar instuurt verwachten. De bevestiging dat het sieraad klaar is meestal na ca. 10 werkdagen. Voor het smeedwerk (o.a. ringen en hangers) rekenen wij ca. 15 werkdagen. Soms worden onze mails echter als ‘ongewenst’ gemarkeerd door uw provider. Zeker naar hotmail-adressen komt dit probleem voor. Neem gerust contact op als u nog niks van ons gehoord heeft.

U ontvangt uw sieraad altijd in een unieke verpakking.  

U kunt op het bestelformulier tevens aangeven of u het overige resterende haar retour wenst.

De standaard verzendkosten zijn bij ons € 4.50. Als u het aangetekend verzonden wil hebben bedragen de verzendkosten € 9

.50. De levertijd is ca. 10 werkdagen na ontvangst van het haar.

color
https://makedogz.nl/wp-content/themes/maple/
https://makedogz.nl/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/makedogz.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
on

Bel ons